SmartManagement

SmartBoxx bevat een uitgebreide managementtool waarmee beheerders, rayonmanagers, filiaalleiders, begeleiders etc. de voortgang van een of meerdere deelnemers kunnen volgen. Doordat de rechten binnen dit managementsysteem door de beheerder binnen het bedrijf geregeld kunnen worden, kan er zelf worden bepaald wie welke gegevens mag opvragen en hoe deze mogen worden weergegeven.

 

Van een of meerdere deelnemers of groepen met deelnemers kunnen overzichten worden opgevraagd. Zo kan er worden opgevraagd wat de totale voortgang van een bepaalde deelnemer is maar kan er ook worden opgevraagd hoe de deelnemers uit groep A ten opzichte van groep B presteren.

Gegevens die kunnen worden opgevraagd zijn bijvoorbeeld de totale tijd die een deelnemer/groep in het systeem heeft gewerkt (tevens opgesplitst in de verschillende modules). Zo kun je in een opslag zien welke deelnemers actief zijn geweest in een bepaalde periode en wat zij hebben gedaan (E-coachen, E-learnen etc.). Daarnaast kan er ook worden bekeken welke modules en/of toetsen een deelnemer of groep binnen het E-learnen heeft afgerond.

 

Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kan een gebruiker van het managementsysteem zelf aangeven welke gegevens moeten worden weergegeven en van welke personen de gegevens moeten worden berekend. Zo kunnen de voortgangsgegevens van meerdere deelnemers of zelfs van meerdere groepen met elkaar worden vergeleken.

 

 

 


-