SmartBoxx E-verlof

 

In SmartBoxx is nu ook een verlofsysteem geïntegreerd.

 • Overzichtelijke rapportages voor zowel manager als medewerker;
 • Verlof aanvragen overal ter wereld en 24/7 inzichtelijk;
 • Beveiligde omgeving (SSL);
 • Dagelijkse backup van uw gegevens;
 • Mogelijk om overgebleven dagen van jaar ervoor op te nemen. SmartBoxx E-verlof houdt rekening met de Wetgeving opsparen vakantiedagen 2012 (Medewerkers dienen opgebouwde vakantiedagen binnen 6 maanden na het opbouwjaar op te nemen);
 • Zowel manager als medewerker worden per E-mail op de hoogte gehouden van wijzigingen;
 • Managers hebben altijd inzichtelijk wanneer medewerkers afwezig zijn;
 • SmartBoxx E-verlof is te koppelen aan de agenda in Outlook (iCal);
 • Per medewerker kan een contract worden gekoppeld. Contracten kunnen zelf worden beheerd;
 • Medewerkers kunnen zelf een profiel aanmaken in het SmartBoxx I-CU systeem. Hierin kunnen ze zelf een foto plaatsen, (prive)adresgegevens beheren en een persoonlijke omschrijving toevoegen;
 • Gekoppeld met SmartBoxx E-coach, SmartPortfolio, E-learning etc. Een inlogcode voor het gehele SmartBoxx systeem;

 

Managers

Als manager heb je binnen het SmartBoxx E-verlof systeem in een scherm inzichtelijk welke verlof-aanvragen nog dienen te worden beoordeeld, wanneer medewerkers verlof hebben en het aantal uren wat de medewerkers nog over hebben.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de goedgekeurde aanvragen realtime in Microsoft Outlook toe te voegen.

 

Een manager kan voor iedere gekoppelde medewerker informatie opvragen over zijn/haar contract, beschikbare uren, openstaande aanvragen, naw gegevens etc. Daarnaast kan hij voor zijn medewerkers ook zelf aanvragen toevoegen.

 

 

Medewerkers

Een medewerker kan via SmartBoxx E-verlof zelf een aanvraag indienen. Hierbij kan worden aangegeven om welk type aanvraag het gaat (bv. vakantie, ziekte of het bezoeken van een arts). Bij een aanvraag wordt automatisch rekening gehouden met het contract van de medewerker. Werkt een medewerker bijvoorbeeld niet op maandag, dan zal hier bij een nieuwe aanvraag rekening worden gehouden, dit geldt ook voor weekenden en feestdagen. Tevens wordt automatisch bij iedere aanvraag gecontroleerd of in de betreffende periode ook aanvragen zijn van collega's. Na een aanvraag krijgt de manager van een medewerkers automatisch bericht zodat deze de aanvraag kan beoordelen.

 

Naast verlof-aanvragen kan een medewerker ook declaraties indienen via SmartBoxx E-verlof. Het systeem kan zowel reiskosten als overige declaraties (bv. eten/drinken of kantoorbenodigdheden) verwerken. Ook deze dienen altijd door een manager te worden beoordeeld.

 

Meer informatie:

Wil je meer weten over het SmartBoxx E-verlof systeem? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.


-