PAKKETTEN

Door de modulaire opbouw van SmartBoxx is het mogelijk het systeem op maat aan te bieden.
De PREVIEW optie is een voorbeeld omgeving van SmartBoxx waarmee je kunt proefdraaien met een vooraf vastgesteld profiel en leeraanbod. Wil je gebruik maken van de PREVIEW omgeving, vraag deze aan via het contactformulier. De SmartScan optie biedt de mogelijkheid om zelf scans in het SmartScan systeem aan te maken en deelnemers hiervoor uit te nodigen om deze te laten invullen. De resultaten van deze Scan zullen in het persoonlijke Portfolio van de deelnemer worden weergegeven. De SmartEVC optie kan in EVP en EVC trajecten worden ingezet. Na het doorlopen van het SmartEVC traject kan er gekozen worden om dit verder vorm te geven in het E-coachsysteem. Hiermee kan worden gewerkt aan een persoonlijk (competentie)profiel. Door de belangrijke rol van een coach worden alle handelingen van een deelnemer nauwkeurig gevolgd en beoordeeld door een coach. Het E-learnsysteem kan worden ingezet om (al dan niet gekoppeld aan het E-coachen) de lesstof op een leuke een leerzame manier aan de deelnemers aan te bieden. De Blended Learning optie is een combinatie van deze systemen en biedt een volledige oplossing voor de persoonlijke ontwikkeling van een deelnemer.

 

Alle behaalde resultaten van de deelnemers binnen SmartBoxx worden in het persoonlijke SmartPortfolio van de deelnemer opgeslagen. Daarnaast kunnen er binnen SmartBoxx management gebruikers worden aangemaakt die van een of meerdere deelnemers of groepen met deelnemers de voortgang en tijdregistratiegegevens kunnen opvragen. Tevens heeft het systeem een uitgebreide agenda waar zowel door de deelnemer als zijn coach afspraken in kunnen worden geplaatst en waarbij kan worden aangegeven hoe de deelnemers hieraan herinnerd moeten worden (per mail of sms). Mocht de afspraak een (verplichte) bijeenkomst zijn kan de coach of beheerder tevens presentielijsten bijhouden die later middels het SmartManagement systeem kunnen worden opgevraagd.

 

             
Prijs GRATIS vanaf € 0,- vanaf € 375,- vanaf € 0,42* vanaf € 1,58* vanaf € 2,-*
Licentieduur beperkt     min. 1 jaar vanaf 1 maand 1-3 jaar
           
(Smart)Portfolio aanwezig aanwezig aanwezig aanwezig aanwezig aanwezig
ROLLEN          
           
INHOUD          
           
STATISTIEKEN          
           
AUTEURSOMGEVING          
           
BRANDING          
           
COMMUNICATIE          
           
           

In de PREVIEW versie zijn deze functies alleen te bekijken en zijn deze niet te gebruiken.
* Prijs per persoon per maand

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tabel vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van SmartBoxx voor jouw school, bedrijf of onderneming, neem dan gerust contact met ons op!

 

Download een folder van SmartBoxx (Adobe PDF bestand)


-