Terug naar Smartboxx.nl

Incompany opleidingen


Kosteloos opleiden


Alle opleidingen die door Dé Praktijkgroep worden aangeboden, kunnen ook incompany worden gegeven. Dat houdt in dat het trainingsprogramma volledig op maat kan worden gemaakt voor uw bedrijf. U heeft dan zeggenschap in de vaardigheden die u graag extra getraind wil zien bij uw personeel. Bovendien wordt uw personeel opgeleid tot een erkend Mbo-diploma. U tilt uw bedrijf naar een hoger niveau en u draagt uw steentje bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Studiebelasting
De deelnemers hebben ongeveer één keer in de maand een praktijkdag, met uitzondering van de maand december en de zomermaanden. December is traditioneel een drukke maand in de detail- en groothandel en dan kunt u uw personeel niet missen. Bij de opleidingen op Mbo niveau 2 zijn er in totaal 8 praktijkdagen (1-jarige opleidingen), op Mbo niveau 3 en 4 zijn er 10 praktijkdagen per jaar (2-jarige opleidingen). De deelnemers krijgen de theorie via e-learning aangeboden. Hier worden dus weinig praktijkdagen aan besteed. Uiteraard kunnen de deelnemers voor vragen over de lesstof bij de trainers terecht. De praktijkdagen staan vooral in het teken van het aanleren van specifieke vaardigheden, afhankelijk van uw wensen!

Kosten of toch niet?
De incompany opleidingen bieden ook fiscale voordelen. Dankzij de Wet vermindering afdracht (Wva) kunt u uw personeel kosteloos opleiden. Bij een fulltime dienstverband heeft u per jaar recht op € 2.706,- per jaar minder afdracht aan belastingen wanneer u uw werknemer aan een opleiding laat deelnemen die leidt tot een erkend Mbo-diploma. De opleidingen die Dé Praktijkgroep aanbiedt kosten € 2.700,- per jaar. Voor dit bedrag krijgt de deelnemer de lesstof via het e-learnen aangeboden (voorzien van spelletjes, plaatjes en filmpjes om het leren nóg leuker te maken), worden hun competenties ontwikkeld via de e-coachmonitor en worden er praktijkdagen verzorgd. Het bedrag is inclusief examinering en ook wordt de lunch en het drinken verzorgd. Het is zelfs mogelijk om de cursus op locatie te laten plaatsvinden.

Ervaringen
Vele bedrijven gingen u voor! Dé Praktijkgroep geeft incompany trainingen bij meerdere bedrijven, zoals bijvoorbeeld bij Intersport en Livera. De trainers van Dé Praktijkgroep zijn dus zeer ervaren in het verzorgen van boeiende en vooral leerzame praktijkdagen.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op. Wij vertellen u hier graag meer over!
(tel. 0529-427087)

-